Benzinkút kassza

Benzinkúti rendszer

Az előírásoknak mindenben megfelelő PC alapú on-line pénztárgép és áruforgalmi rendszer, vonalkódos értékesítéssel és készletkezeléssel, törzsadat nyilvántartással. A rendszer egyszerűen kezelhető és alacsony üzemeltetési költségű.

A kasszafunkciók többek között lehetővé teszik rugalmasan, előre beállítható promóciók érvényesítését, akciók kezelését, egyedi ár megadását meghatározott körben eladáskor, jövedéki termékek értékesítését, vevőtörzs kezelést, fizetést készpénzzel, bankkártyával, utalvánnyal, euróval, flottakártyával, forgalmon kívüli pénzmozgások kezelését. Vezetői információt a rendszer széles körű lekérdezési lehetőségeken keresztül biztosít (forgalom és statisztikák). A loyalty kártya kezelés – pont felírás, pont beváltás, egyéb kedvezmények – a program integrált része.

Számlakészítéskor a rendszer on-line kérdezi le a vevőadatokat nyilvános, naprakész cég- és egyéb információs adatbázisokból. 

Az alaprendszer számos opcionális perifériával bővíthető, pl. tartályszintmérővel, kútoszlop állapot kijelzővel, digitális üzemanyagár kijelzővel, kültéri fizető terminállal (OPT).

A kasszagép (POS) – az állomási központi Back Office gép (BOS) és a több kútból álló hálózat központjában lévő rendszer (HOS) között on-line, kétirányú adatkapcsolat van. A működési paraméterek beállítása a központi rendszerben történik, itt lehet az egy vagy több kútra vonatkozó forgalmi- és készletadatokat összegyűjteni, elemezni, kimutatásokat készíteni. A valósidejű forgalom-, készlet-, tartályadatokat – jogosultsághoz rendelten -, bárhonnan el lehet érni, eszközfüggetlenül és tetszőleges böngészőn keresztül.

Az üzemanyag szállítási anomáliák elkerülése érdekében egy komplex rendszert hoztunk létre, amelyben az üzemanyag-szállító cég valós idejű adatokat lát mobil applikációban a tartályokban lévő üzemanyag készletről és a szabad tartálykapacitásról. 

A szállítók együttműködése esetén a rendszer automatikusan képes az áruk bevételezésére elektronikus dokumentum (szállítólevél vagy számla) alapján.

ÉRDEKLI A BENZINKÚT PÉNZTÁR RENDSZER? Lépjen kapcsolatba velünk és mi segítünk!