kereskedelmi rendszerek

Rendszerünk a következő modulokat foglalja magába:

Társvállalatunk , az Origo-Software Kft. révén a kis- és nagykereskedelem szerteágazó területein vagyunk jelen komplex ERP szoftvereinkkel. Pénztárgépeinket és ügyviteli rendszereinket élelmiszerboltok, játékboltok, papír-írószer, építőanyag kereskedés, könyvkiadók és könyvesboltok, méteráru üzletek, dohányboltok, gyártóüzemek, múzeumok, raktárak, logisztikai központok, webáruházak és még sokan mások használják. Rendszereink tehát bármilyen üzleti tevékenységhez jól adaptálhatóak, és szívesen kifejlesztjük a meglévő modulokhoz kapcsolódó, de a vállalkozásra egyedileg jellemző funkciók támogatásához szükséges kiegészítő szoftvereket.

 

Nyugtaadás, számlázás, sztornózás, árurendelés, bevételezés, leltározás, visszáru, készletszint és készletmozgások lekérdezése, göngyöleg kezelés. Online pénztárgépet is magába foglaló kereskedelmi ügyviteli rendszerünk a kis- és nagykereskedelmi értékesítési folyamat minden elemét kezelni tudja. A tranzakciókról nem csak a jogszabályoknak megfelelő bizonylatokat készíti el, hanem könyvelésre kész és az adóbevallások alátámasztására alkalmas összesítő jelentéseket is. A jelentések az SAP vagy más könyvelési rendszerbe elektronikusan beolvashatóak, illetve mélyebb elemzésre alkalmas menedzsment információk is lekérhetőek. Más vállalatiránytási rendszerből is tudunk adatot fogadni, amennyiben például más rendszer áruforgalmi modulját kell a magyar előírásoknak megfelelő, álatlunk kínált pénztárgéphez illeszteni. Telefonos applikációnkon a forgalmi és készlet adatok bárhonnan, bármikor elérhetőek.

Szoftvereink erőssége az, hogy a kereskedelmi folyamat minden elemére kiterjed: egy termékhez több ár kapcsolható (pl. kisker ár, nagyker ár, lista ár, partnerek szerinti árak, időszakos kedvezmények), több raktár kezelhető, a program képes a bizományosi és a letéti készletet kezelni, raktárak közötti átadást vagy a gyártási folyamatban történő árumozgást követni. A program segítségével szállítólevél készíthető és a szállítólevélen kiküldött árut is figyeli a rendszer, amikor a vállalkozás készletét veszi számba.  A számlázás történhet a kiállított szállítólevél adatainak automatikus átvételével vagy vevői megrendelés alapján (pl. webshopból).  A beszerzési modulban ajánlatkérés készíthető, és az ajánlatok nyilvántarthatóak. Árurendelés történhet az így kapott ajánlatok alapján vagy vevői megrendelés alapján (just-in-time). A tényleges forgalmi adatok és szállítási határidők alapján a program rendelési javaslatot állít össze. A véglegesített javaslat alapján feladott rendelés aztán a rendszerből nyomon követhető.  A megrendelt áru digitális szállítólevél vagy számla alapján automatikusan bevételezhető a rendszerbe és ezzel jelentős időt, munkaszükségletet lehet megtakarítani, és a tévedés lehetősége is jelentősen csökkenthető.

A rendszerből sokféle forgalmi és készletstatisztika lekérhető (pl. forgalmi toplisták eladott mennyiség, árrés, forgási sebesség alapján), melynek elemzése révén az árukészlet mennyisége, értéke csökkenthető, illetve biztosítható, hogy a jól forgó árucikkekből sose legyen hiány, ezáltal javítva a vállalkozás nyereségességét.

Fizikai bolt esetén online pénztárgépet is kínálunk, mely az áruforgalmi rendszerben lévő termék- és áradatok alapján készít nyugtát vagy egyszerűsített számlát. Ez természetesen a az előírásoknak megfelelően küldi fel az adatokat a NAV-nak.

Új termékünk, a GO-számla, web alapú számlázó program, mely bárhonnan, bármilyen készülékről elérhető. GO termékcsaládunk tabletről is működtethető pénztárgéppel és készletnyilvántartással egészül ki.

Az Origo termékcsalád egy verziója belépő jegyek értékesítésére és a jegyek ellenőrzésére alkalmas, melyet például számos múzeum használ.

A kereskedelmi rendszerek esetében is komplex rendszerek szállítását és folyamatos felügyeletét, szükség esetén fejlesztését vállaljuk. Lehetőség van arra is, hogy rendszereinket a vállalkozások bérbe vegyék.

FELKELTETTÉK ÉRDEKLŐDÉSÉT A KERESKEDELMI RENDSZEREINK? Lépjen kapcsolatba velünk és mi segítünk!