projektjeink

A Shell magyarországi benzinkút hálozatán 1993 óta fut a Dataking pénztárgép és back office programja, melyet folyamatosan fejlesztünk a társaság igényei szerint, illetve üzemeltetjük az általunk szállított hardver és szoftver elemekből álló rendszert. A legtöbb Shell kutat, 249 darabot, 2010-ben üzemeltettük, 2021-ben 190 állomás kasszarendszerének működését biztosítjuk magas színvonalon.

2011-ig 14 éven keresztül futott a kasszarendszerünk az AGIP 73 kútból álló hálozatán, szintén teljeskörű szoftver és hardver támogatásunk mellett.

A Debreceni reptéren futott a Dataking jövedéki elszámoló, jelentő programja.

A Sármelléki reptér számára elszámoló, kútkezelő rendszert szállítottunk.

A Dataking Kft. és az Origo-Software Kft. is elkészítette a Nemzeti Dohány Zrt. által engedélyezett dohánykasszát. Ma ezzel csak az Origo-Software Kft. foglalkozik.

A Mátyás templomban az Origo-Software pénztárgépein fut le az évi több száz millió jegy értékesítése, melyet a Dataking-gel együttműködésben illesztettünk a webes jegyértékesítéshez, az időzített toronybelépőhöz és a Halászbástya beléptető kapuihoz és hoztunk létre kézi terminálon futó beléptető alkalmazást.

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT? Lépjen kapcsolatba velünk és mi segítünk!