rólunk

Kis csapat vagyunk, nagy szakértelemmel, a gazdasági informatikai tudás minden oldalára vonatkozó ismerettel, tapasztalattal. Szívesen gondolkodunk ügyfeleinkkel, akár ügyfelünk helyett. Szeretjük érteni az üzleti, műszaki folyamatokat, azt fordítjuk le az informatika nyelvére és lehetőségeire. Felhívjuk vevőink figyelmét a kockázatokra, vagy éppen az informatika nyújtotta lehetőségekre. Összehangoljuk tevékenységünket elvárásaik és más alvállalkozók, partnerek igényei szerint. Szolgálunk és szolgáltatunk. Ha hiba van, tudjuk hová kell nyúlni, mert ezt csináljuk 30 éve. Együtt fejlődtünk az informatikával. Most is előre nézünk, izgalmasnak találjuk az új technológiákat, miközben értjük a kereskedelmi, üzleti folyamatokat, amiket kiszolgálnak. Tapasztalatunk van pénztárgép engedélyeztetésben, online NAV kapcsolatok, jelentések programozásában, mobil applikációk készítésében. Ügyfeleink részére állandó help-desket üzemeltetünk, a hibákat munkaidő után és hétvégén is el tudjuk hárítani.

miért minket válasszon ?

A Dataking Kft. 1991-ben alakult mai szóval élve startupként. Akkor a vonalkódtechnika még teljesen új és ismeretlen volt Magyarországon. Ehhez hasonlóan új és új technológiák, berendezések folyamatosan születnek a világban és mi megtartottuk kezdeti nyitottságunkat az új iránt, együtt fejlődünk a világgal és ügyfeleinkkel. 

Társaságunk fő célja a kezdetektől fogva az volt, hogy egy kézben tartsuk a hardver berendezések és szoftvereink szállítását, fejlesztését, karbantartását és szupportját, így vállalkozása számítástechnikai feladatait teljeskörűen el tudjuk látni. 

Rendszereink olyan korszerű, nyílt szoftverrendszerek, amelyek az igényeknek megfelelően, folyamatosan fejleszthetőek és ezzel nem korlátozzák a felhasználó változó, egyre növekvő és szélesedő igényeit. A változtatások azonban jól integráltan kerülnek a rendszerbe anélkül, hogy a korábbi funkciók leromlanának.  

Benzinkút kasszarendszerünk a dán CWO DOMS cég által gyártott PSS5000 system berendezés révén kapcsolódik a legtöbb Magyarországon használt kútoszlop típushoz.  Ezen a berendezésen keresztül rendszerünk vezérelni tudja az árkijelző berendezéseket, az autómosót, tartályszintmérőt, fizető automatát. Kútrendszerünk két adószámos verzióra engedélyezett.

Rendszereinket nagy forgalmú multinacionális vállalatok is használták, illetve használják, nem kérdés tehát, hogy a legmagasabb fokú elvárásoknak is megfelelnek. Ez a megbízhatóság viszont jó értékaránnyal és a nagy informatikai cégeknél  elképzelhetetlen rugalmassággal jár együtt nálunk.

Csapatunk jórészt „feketeöves” szakemberekből áll, de számos új szeleket hozó ifjú kollégánk is van, akik fiatalon tartanak bennünket. Közös azonban bennük – akár szoftver mérnökökről, akár technikusokról van szó -, hogy szakterületükhöz nagyon értenek, megbízhatóak, precízek, igényesek és kitartóak.