Szoftver fejlesztés

Saját szoftverfejlesztő gárdánkkal meglévő pénztárgép és ügyviteli szoftvereinket az Ön vállalkozása igényeire tudjuk szabni, ki tudjuk egészíteni új funkciókkal annak érdekében, hogy az ügyviteli folyamatokhoz egyre kevesebb emberi beavatkozásra legyen szükség, hogy csökkenjen a pontatlanság, emberi tévedés. Abban is segítünk, hogy adatait bárhonnan el tudja érni, hogy elemzéseihez jobb, pontosabb, naprakész adatokat kapjon.

Szoftverünk illesztését meglévő alkalmazásokhoz, programokhoz, pl. webshop motorhoz, könyvelő programhoz, ERP rendszerhez (beleértve az SAP-t), rövid határidővel meg tudjuk oldani. Az általunk szállított rendszereket kiegészítő perifériákhoz tudjuk illeszteni, pl. mérleghez, bankkártya terminálhoz, loyalty kártya olvasóhoz, fizető automatához.

Leginkább a kereskedelmi folyamatokat és a benzinkutak üzemeltetését értjük, de nem áll távol tőlünk semmilyen gazdasági, gyártási, pénzügyi, logisztikai folyamat, melyet rendszergazdáink lefordítanak az informatika nyelvére és így számítógépes programot tudunk adni Ön és munkatársai kezébe.

Akár szívesen modernizáljuk régi programját is! Egyedülálló alkalmazásunkkal Windows alapúra tudunk átalakítani régi, DOS alapú szoftvereket relatív kis erőforrás ráfordítással. Így nem kell rendszerét teljesen újra írnia és az alkalmazási lehetőségek sokkal szélesebb köre fog megnyílni a Windows operációs rendszernek köszönhetően.

Számítógépes szoftvereinket mobiltelefonos applikációkkal is ki tudjuk egészíteni, így a bolt vagy vállalkozás adatai elérhetővé válnak bármilyen eszközről és bárhonnan.

Szoftvereink újabb verzióit már Android operációs rendszeren fejlesztjük, így adatait felhőből érheti el.

ÉRDEKLI A SZOFTVERFEJLESZTÉS? Lépjen kapcsolatba velünk és mi segítünk!